Три са зодиакалните знаци, които имат най-добрия хороскоп за понеделник,

...
 
 
Три са зодиакалните знаци, които имат най-добрия хороскоп за понеделник,
Коментари Харесай

Tри зодиакални знака имат най-добрия хороскоп за 21 март

 

 

Три са зодиакалните знаци, които имат най-хубавия хороскоп за понеделник, 21 март 2022 година (и защо):

 

Дева

(23 август – 22 септември)

 

Днес е късмет да погледнете почтено живота си и да видите какво ви дава възприятието, че нещо не е напълно наред. Това възприятие е в съзнанието ви от началото на годината. Знаете, че нещо би трябвало да се промени, само че каквото и да сте създали през последните седмици, в този момент е времето да потушите това корозивно чувство в себе си или да получите повече задоволство.

Деви, вие ще можете да видите ясно какво не е в сходство или от какво сте се лишавали.

Колкото и да желаете нещо да е вярно, това не значи, че е предопределено за вас. Потърсете това, към което сте ориентирани, с цел да се отдадете и да изследвате. Опитайте се да не се отказвате от нищо и вместо това опитвайте всичко.

Днес е допустимо да получите страхотна вест или да се случи нещо, от дълго време предстоящо, което ще ви даде по-ясна визия за това какво работи в живота ви и какво не. Сега най-сетне можете да започнете да сглобявате частите от пъзела, тъй че животът, който живеете, да е този, който е предопределен за вас.

 

Риби

(19 февруари – 20 март)

С Луна в Дева, първата половина на деня е тази, която ще видите, че акцентира сантименталните връзки в живота ви. Като мечтателни Риби можете да сте склонни постоянно да виждате чашата на половина цялостна, даже в случай че всичко е заблуда.

Тази лунна сила обаче ви разрешава да се концентрирайте върху потребностите ви в една връзка и ви предизвиква да предприемете прагматичен метод в говоренето и приспособяването, с цел да ги извършите. Любовта не може да бъде напълно обвързвана със съблазнителна романтика, само че също по този начин би трябвало да включва и това по какъв начин някой се демонстрира физически, прочувствено и душевен, с цел да ви поддържа и насърчи.

Риби, днешната луна може също да сътвори пространство за размисъл върху салдото сред фантазията за връзката и действителността от нея.

Енергията на това ще ви разреши да почувствате, че има по-голяма естетика в живота ви и във връзката ви. Всичко е обвързвано с признаването, че е нужно да работите по построяването на връзките си – без значение какъв брой красива може да бъде една връзка, значимото е работата, която вие и другият ще положите, с цел да я превърнете в същински дълбока и пълноценна.

 

 

Везни

(23 септември – 22 октомври)

 

Въпреки че луната е цялостна в Дева през ранните утринни часове, тя превключва предавките и скоро по-късно минава във Везни. В доста връзки това ви дава изгодата и от пълнолунието във вашия знак. Преминавайки през персонално време на смяна от предходната есен, вие работите върху това да започнете изначало с нова и по-здрава основа.

Везни, силата и луната ще ви дадат опция да откриете в нова светлина това, което е извънредно значимо за вас.

Това обаче е единствено първата стъпка. Следващото е да можете да съчетаете работата и времето си по този начин, че да вземете това и да го превърнете в живота, който в действителност желаете да живеете.

Въпреки че сте склонни да имате прелестни хрумвания, нещото, което също научавате е, че имате потребност от основателност на проектите и детайлите, с цел да ги превърнете в действителност. С луната, която флиртува на прага на Везни и Дева през днешния ден, ще почувствате пулса на този баланс, който ви насочва към храброст и деяние.

Не се опасявайте, в случай че разберете, че ще се наложи да се разделите с към този момент от дълго време зтворени елементи от живота си, които към този момент не работят, с цел да освободите място за това, което идва. Това е миг да признаете работата, която сте положили, като в същото време признаете, че има още какво да се направи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР